KUNST i HVERDAGEN

Udstillingsplatform der tilbyder unikke kunstløsninger til virksomheder, institutioner, kunstforeninger og byrum.

(webside under opbygning)

KUNST på jeres arbejdsplads

Vil I som virksomhed gerne have et inspirerende og innovativt arbejdsmiljø med samtidskunst på væggene, men mangler I tid i en travl hverdag til at sætte jer ind i de nyeste billedkunstneriske talenter og udstillinger?


KUNST i HVERDAGEN er en udstillingsplatform der igennem ny og spændende billedkunst skaber rum for inspiration, kreativitet og refleksion på jeres arbejdsplads.


KUNST i HVERDAGEN står for alt det praktiske, I skal bare nyde kunsten og lade jer inspirere af de skiftende udstillinger.

Unika kunstværk

Den første løsning er at skabe et unikt kunstprojekt, som tager udgangspunkt i den pågældende virksomhed, deres produkter og medarbejdere. 

Her aftales et engangsbeløb alt efter projektets størrelse og omfang. 

Rotationskunst

Den anden løsning er en kunstrotationsordning, hvor virksomheden låner kunstværker til udsmykning, der bliver fornyet hver 4. eller 6 måned. Bliver virksomheden glad for et eller flere værker kan disse indkøbes efter aftale. 

Her betales et månedligt abonnement. 

Mix and choose

Den tredje løsning er en speciel lavet udstilling, hvor kunden/virksomheden selv kan være med til at bestemme hvilke værker de vil indkøbe til at udsmykke deres arbejdsplads med. Dette sker i samarbejde og med rådgivning af kunstner og kurator, så der udarbejdes et speciel lavet udstillingskoncept til de pågældende vægge og rum.

Her fastsættes en pris efter de værker som udvælges af kuratoren og virksomheden som betales som et engangsbeløb.


Kontakt os

Er I interesseret i at få mere kunst ind i jeres hverdag og på jeres virksomhed?

Send os en e-mail for at finde ud hvordan vi kan gavne jeres arbejdsplads.


Fordele ved at få kunst på arbejdspladsen

Skabe kreativitet på virksomheden

KUNST i HVERDAGEN er med til at inspirere til kreativitet og nytænkning i en travl hverdag, og kan hjælpe virksomheden og medarbejdere med at tænke udenfor kanterne. 

Styrke virksomhedens profil

KUNST i HVERDAGEN kan fungere som et frirum til refleksion, fordybelse og nysgerrighed, der giver mentalt sundere medarbejdere og som styrker trivslen på arbejdspladsen.

Højere ambitionsniveu på virksomheden

KUNST i HVERDAGEN kan både udadtil og indadtil bruges som et pejlemærke for ambitionsniveuet, der viser i hvilke mål virksomheden sigter efter, og som viser at de tør gå forest.

Styrke fællesskab og tilhørsforhold

KUNST i HVERDAGEN er med til at styrke virksomhedens profil, samt skabe identitet og fællesskab for både medarbejdere og virksomheden som brand. Dette styrker tilhørsforhold for både kunder og ansatte. 

Flere fordele

KUNST i HVERDAGEN udsmykker ikke kun virksomhedens rum og vægge, projektet skaber også identitet og fællesskab for både medarbejdere og virksomheden som brand, og er derfor med til at udtrykke virksomhedens værdier og skabe tilhørsforhold for både kunder og ansatte.

At forene samtidskunst og virksomheder er ikke et nyt koncept, og forskning har vist at kunst på virksomheder kan øge produktiviteten med hele 32% og givere sundere og gladere medarbejdere. 

Alt for ofte adskiller vi dog kunst og hverdag, men i projektet KUNST i HVERDAGEN lægger vi vægt på at kunsten kan og skal være en del af vores hverdag og dagligdag, hvor kunsten kan overraske os og rive os ud af vores daglige vaner og vanetænkning. 

Derfor skal der mere KUNST i HVERDAGEN - i vores allesammens hverdag!

Using Format